Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجوی دکتری تخصصی بیولوژی سلولی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت:‌ باید به نخبگان، دانشجویان و فکرهای نو اعتماد کرد تا جایی که حتی اعضای هیئت دولت نیز می‌توانند از جوانان متعهد، مومن و تحصیل‌کرده تشکیل شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران یکی از دانشگاه‌های پیشرو و موفق کشور در حوزه علوم پزشکی است که دستاوردهای بسیار خوبی در علم پزشکی کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این دانشگاه با داشتن دانشکده‌های تخصصی در حوزه علوم دارویی، دندانپزشکی ، پزشکی، علوم و فناوری‌های نوین و... به تربیت دانشجویان متعهد و متخصص در حوزه پزشکی می‌پردازد و در جایگاه‌های بین‌المللی حائز رتبه برتر شده است، در همین راستا با حسین درویش، دانشجوی دکتری تخصصی بیولوژی سلولی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و نفر برتر علاقه‌مندان علم در سال ۲۰۲۰ در ایستگاه فضایی بین‌المللی ناسا به گفتگو نشسته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

آنا: دانشگاهیان چگونه می‌توانند به تولید علم کمک کنند؟

درویش: دانشگاهیان با ایمان به آبادانی ایران اسلامی و حفظ روحیه جستجوگر خود می‌توانند در هر رشته یا مسئولیتی که هستند به اعتلای علم کمک کنند. همانطور که رهبر انقلاب در جمع دانشگاهیان فرمودند تهذیب، حفظ امید و تعهد می‌تواند راهگشا باشد.


نفر برتر علاقه‌مندان علم در سال ۲۰۲۰ در ایستگاه فضایی بین‌المللی ناسا

آنا: چگونه موفق‌ شدید که جزو برترین علاقه‌مندان علم در سال ۲۰۲۰ انتخاب شوید و نام و عکستان در ایستگاه فضایی بین‌المللی ناسا منتشر شود؟

درویش: در سال گذشته شرکت مسافرت‌های فضایی ناسا تحت عنوان space.X یک فراخوان داد که علاقه‌مندان به علم، دانشجویان و دانش‌آموزان رزومه خود را ارسال کرده و نام‌نویسی کنند. بنده نیز مقالات، کتاب‌ها و فعالیت‌های دانشگاهی خود را معرفی کردم و با ایمیلی به بنده پاسخ دادند که مدارکم تایید شده و نام و عکسم جزو برترین علاقه‌مندان به علم در سال 2020 در ایستگاه فضایی بین‌المللی برای آیندگانی که روزی تاریخ ما را مطالعه می‌کنند، ثبت شده است.

لزوم اعتماد به دانشجویان نخبه و فکرهای نو

آنا: برای تشویق دانشجویان به سمت تولید علم چه راهکارهایی وجود دارد؟

درویش: باید به نخبگان، دانشجویان و فکرهای نو اعتماد کرد. بارها رهبر انقلاب به مسئولان تاکید کردند که به جوانان اعتماد کنند تا جایی که حتی اعضای هیئت دولت نیز می‌توانند از جوانان متعهد، مومن و تحصیل‌کرده تشکیل شوند.


همانطور که در دوران جنگ دیدیم جوانان تحصیل‌کرده و متعهد چگونه از کشور دفاع کردند و تعدادی از شهدای ما تحصیلات خوب داشتند، بنده در این دوران نیز میان دانشجویان و شاگردان خود، فکرهای خلاق زیادی می‌بینم ولی حمایت کافی از این جوانان نمی‌شود و برخی از این فکرهای خلاق به خارج از کشور می‌روند.

حمایت وزارت بهداشت از دانشجویان نمونه علوم پزشکی کافی نیست

آنا: رویکرد وزارت بهداشت را در خصوص حمایت کردن از دانشجویان نمونه علمی چگونه ارزیابی می‌کنید؟

درویش: حمایت وزارت بهداشت وجود دارد اما کافی نیست. البته باید توجه کرد که گاهی آنقدر قوانین دست و پا گیر وجود دارد که اگر کسی ایده و یا طرحی داشته باشد باید به‌قول معروف هفت‌خوان رستم را طی کند، به‌خصوص که در شرایط تحریم هستیم و روان‌سازی نظام اداری و به ثمر نشستن طرح‌ها و بسیاری از داروها و نیازهای مردم می‌تواند از داخل تامین شود.


حمایت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از دانشجویان و ایده‌های نو

آنا: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به عنوان یکی از واحدهای پیشرو چه حمایتی از شما کردند؟ آیا بستر لازم برای شرکت دانشجویان در مسابقات و همایش‌های علمی و انگیزه دادن به آنان از سوی مسئولان دانشگاه وجود دارد؟

درویش: بله، در گذشته سید مهدی رضایت، رئیس واحد علوم دارویی بود و همواره هر طرحی داشتیم با وی مطرح می‌کردیم و با آغوش باز پذیرا بودند. بعدا واحدهای علوم پزشکی با یکدیگر ادغام شدند. اکنون نیز خوشدل، رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با انرژی بالا، پرکار و خوشرو است و تعامل با او خواهیم داشت. همچنین معاونان دانشگاه به خصوص معاون آموزشی واحد نیز همواره پذیرای طرح‌ها و ایده‌ها بوده‌اند در واقع مسئولان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از دانشجویان و ایده‌های نو همیشه حمایت کرده‌اند.

اخیرا یک طرح بالینی را برای بررسی راه‌های ابتلا و درمان بیماران کرونا با حمایت حسن‌زاده، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران آغاز کردم که برای اولین بار در دنیا در حال انجام است و ان‌شاءالله در آینده نزدیک خبرهای خوشی در این زمینه منتشر می‌شود که باعث درخشش نام دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران خواهد شد.

از مهرداد هاشمی، استاد گروه ژنتیک علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران که همواره راهنمای خوبی برای ما بودند تشکر می‌کنم، همچنین از ابراهیم بلالی، رئیس دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه نیز که قول حمایت و همکاری در زمینه طرح تحقیقاتی به اینجانب دادند قدردانی می‌کنم.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: ناسا تولید علم دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بیولوژی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ایستگاه فضایی بین المللی وزارت بهداشت علاقه مندان فکرهای نو علم در سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۰۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، دکتر موذنی رییس دانشگاه شیراز گفت: این دانشگاه آماده است در صورت تمایل دانشجویان آمریکایی و اروپایی که در حمایت از مردم مظلوم غزه، از طرف دانشگاه‌های خود به اخراج تهدید شده اندرا جذب و بورسیه کند.
جمعی از دانشجویان دانشگاه شیراز هم از این پیشنهاد رئیس دانشگاه ابراز خوشنودی کردند.
همچنین دکتر داداش پور رىیس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیر علوم با اعلام حمایت از این تصمیم دانشگاه شیراز و دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آمادگی دارد این دانشجویان را در رشته‌های تخصصی موجود، پذیرش و بورسیه تحصیلی کند.
دانشگاه شیراز هم اکنون از دانشگاه‌های برتر ایران است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است