Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی استان تهران در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره جزئیات طرح «شبکه علوم سلامت» در واحدهای دانشگاهی استان تهران اظهارکرد: برخی از رشته‌های مرتبط با علوم پزشکی در واحدهای دانشگاهی که در استان تهران ارائه می‌شود؛ باتوجه به این که تربیت در رشته‌های علوم پزشکی دارای استاندارهای سنگینی است، بنا داریم در اجرای برنامه آموزش علوم پزشکی شبکه‌ای داشته باشیم که بتوانیم از تمامی ظرفیت‌ها و اعضای هیئت علمی این شبکه در واحدهای استان تهران استفاده کنیم تا آموزش در به صورت یکپارچه به جلو برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امکان دارد که در برخی واحدها شاهد کمبود امکانات و اعضای هیئت علمی در حوزه علوم پزشکی باشیم، به همین دلیل در طرح شبکه علوم سلامت، تمامی واحدهای استان تهران به صورت هماهنگ و یکپارچه دیده می‌شوند. این موضوع علاوه بر پیشبرد برنامه‌های آموزشی به صورت هماهنگ، موجب می‌شود که برنامه‌های پژوهشی با تقسیم کار و ماموریت محور جلو برود تا تکمیل کننده پازل تحقیقاتی ما در حوزه علوم پزشکی باشد.

خوشدل ادامه داد: این شبکه همچنین موجب می‌شود تا در حوزه سلامت، خدمات بهتری را به جامعه ارائه دهیم. به عنوان مثال مجموعه ارائه خدمات سلامت از جمله آموزش، پیشگیری، درمان، تشخیص، توان بخشی و... باید از لحاظ جغرافیایی در تمامی واحدهای استان تهران تقسیم کنیم. اگر این طرح تا یک سال آینده با موفقیت اجرا شود، می‌توانیم الگوی مناسبی برای سایر استان‌های کشور در حوزه خدمات علوم پزشکی باشیم و در نهایت یک شبکه ملیِ حوزه سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تصریح کرد: خدمات پزشکی و سلامت باید جامع و به اصطلاح 360 درجه باشد؛ یعنی باید تمامی جوانب سلامت را از جمله سبک زندگی، پیشگیری اولیه، آموزش، تشخیص زودرس، ارائه خدمات تشخیصی و آزمایشگاهی، درمان، توانبخشی، ارائه خدمات دوران نقاهت و دوران سالمندی و... پوشش دهد. همچنین هرکدام از واحدهای دانشگاهی از امکانات و ظرفیت‌های خاصی برخوردار هستند و لذا تمامی این امکانات باید به صورت یکپارچه دیده شود تا بتوانیم خدمات 360 درجه‌ای در حوزه سلامت را به خوبی به جامعه ارائه دهیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش اگر فعالیت‌های موازی انجام دهیم، اثر گذاری چندانی نخواهد داشت. به همین دلیل باید با تقسیم کار و بهم پیوستن حلقه‌های مختلف تحقیقاتی به یک دیگر، می‌توانیم چرخه ایده تا محصول را به فرموده مقام معظم رهبری طراحی کنیم. این موضوع فقط با یکپارچه سازی امکانات پژوهشی واحدهای استان تهران میسر خواهد شد.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران پزشکی دانشگاه آزاد علیرضا خوشدل رشته‌های پزشکی شبکه علوم سلامت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران پزشکی دانشگاه آزاد رشته های پزشکی شبکه علوم سلامت دانشگاه علوم پزشکی آزاد واحدهای استان تهران شبکه علوم سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست