Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، علیرضا خوشدل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران روز گذشته در نشستی صمیمانه با اعضای هیات علمی گروه‌های بالینی ضمن استماع گزارش مدیران در خصوص وضعیت فعلی گروه‌ها، جویای الزامات ارتقای آنها شد.
در ابتدای این نشست  شبنم موثقی، رئیس دانشکده پزشکی ضمن خیرمقدم و تشکر از حضور ریاست دانشگاه از کلیه مدیران گروه درخواست کرد تا گزارش مبسوطی در زمینه وضعیت فعلی گروه های تحت سرپرستی خود، وضعیت اعضای هیات علمی و الزامات ارتقا بیان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سپس کلیه مدیران گروه های بالینی ضمن ارائه موارد فوق الذکر، درخواست‌ها و پیشنهادات خود را مطرح کردند.
 خوشدل نیز ضمن تشکر از کلیه حاضران فرا رسیدن هفته پژوهش و فناوری را تبریک گفت و اظهار کرد: امیدوارم همه اساتید و گرانقدران به توفیقات روزافزون در امر پژوهش و سرآمدی در دانش و فناوری دست یابند.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در شرایطی قرار دارد که می تواند با اعتماد به اعضای هیات علمی توانمند خود درون سپاری را جایگزین برون سپاری کند و از اساتید خود در مدیریت رشد و ارتقای بخش بالین کمک گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در بخشی از سخنان خود با تاکید بر اهمیت اولویت آموزش در بالین اظهار کرد: با فعال شدن تخت های بیمارستان های تحت نظر دانشگاه این امکان فراهم می شود تا با حذف قراردادهای فیلدهای بالینی خارج دانشگاه، بخش عمده ای از هزینه های آموزش بالینی به داخل چرخه دانشگاه برگردد و منجر به رشد بیمارستان ها شود و این امر جز با همت و همراهی شما گرامیان شدنی نیست.
وی در ادامه ضمن تاکید بر حمایت وزارت بهداشت و معاونت علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران اظهار کرد: حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران نیز با قبول مسوولیت در قبال جامعه نقش اجتماعی خود را به خوبی ایفا خواهد کرد و امروز با وجود اساتید طراز اول و تجهیزات بروز، افق روشنی در پیش رو داریم و به زودی شاهد نقش آفرینی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در مسولیتهای متعدد اجتماعی  از سوی وزارت بهداشت مشارکت داده خواهدشد.  
خوشدل در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت قطب بندی مراکز درمانی بر اساس موقعیت فیزیکی، هیات علمی و تجهیزات فعلی، راه اندازی و گسترش درمانگاه های اقماری تاکید کرد و از مدیران گروه خواست تا مسیر آینده را بر اساس این موارد برنامه ریزی کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در پایان سخنان خود به سوالات و پیشنهادات حاضران پاسخ گفت و در خصوص حل برخی مسائل مطرح شده نیز راهکارهایی ارائه و در بسیاری موارد نیز قول مساعدت داد.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1084039 برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران علیرضا خوشدل آزمایش بالینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران علیرضا خوشدل آزمایش بالینی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران هیات علمی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۳۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات